26/1/13

Celembrem els 50è aniversari de l'Escola de Música de Mataró



Aquesta tarda he estat a la commemoració dels 50 anys de l'Escola de Música del Centre Catòlic de Mataró que va ser fundada pels mestres Josep Canals i Pere González. 

Agraïr al Centre Catòlic de Mataró i al Conservatori del Liceu de Barcelona que han organitzat aquest concert per homenatjar als seus fundadors. 

Joan Vives, antic director artístic de l’escola de música Liceu Mataró i comentarista musical, ens ha presentat el concert que a continuació ens faria vibrar. 


PROGRAMA

Standarts de jazz a càrrec de la Big Band de l’Escola de Música Liceu Mataró, dirigida per Joan Moragas.


Àries de l’òpera “El último día de José Pizarro”, de Moisès Bertran; Rosa Mateu, soprano, Josep Fadó, tenor i Moisès Bertran, piano.

Cantata Polsim de Papallona, de Ricard Gimeno
Cor infantil de l’Escola de Música Liceu Mataró, Cor d’alumnes de l’Escola Balmes. Director Rubén Barrada, Conjunt instrumental de l’Escola de Música, Narració a càrrec dels alumnes de La SaCa, Direcció, Ricard Gimeno

"50 anys en un instant", de Moisès Bertran; cors, solistes i conjunt instrumental.

La música ens ensenya grans valors, com el treball en equip i l'esforç diari, factors importants per l'actualitat que ens toca viure. Són 50 anys ensenyant valors i sensibilitat. Moltes gràcies.