25/7/12

Nit Boja, ben boja




















Aquesta nit ha estat moooolt llarga. Després del tradicional sopar a la fresca que he pogut compartir amb els militants, simpatizants i amigues i amics de CIU, he marxat perquè tenia una gran cita, el Desvetllament bellugós. 

Estic conveçut que la Famíila Robafaves esperava aquesta sortida tant com nosaltres. I a ritme del pasdoble "El Bequetero" que la Banda de l'Agrupació Musical del Maresme repetia i repetia els hem acompanyat fins a la Plaça Santa Anna comptant fins a quinze.


La Riera semblava una marea de gent saltant, cridant, rient, .... 

Una vegada vam aconseguir arribar a la Pl. Santa Anna, suats i exhauts de saltar i saltar, vam sentir el concert de La Coixinera amb el seu darrer disc "Transformacions". Qui volia també va poder fer un lleu ressopó de vi i galetes. 

Amb forces renovades, he estat a l'Escapada a negra nit, que per cert, ha estat fantàstica. No només hi havia les nostres comparses, Drac, Momerota, Diablesses... també hem tingut el privilegi que ens acompanyessin els Diables i Diablons de Mataró, la Colla del Basilisc, els Diables Mansuets del Foc de Vilassar de Mar, la Víbria de Poble Nou i el Camell de Molins de Rei.

Agraeixo sincerament a tota l'organització i sobretot a tot l'operatiu per la feina feta. Junts aconseguirem que Les Santes perdurin i siguin segures.