7/7/12

III Mostra de Balls de Gegants







































Aquesta tarda, hem tingut la III Mostra de Balls de Gegants, organitzada per la Colla Gegantera d'Iluro. La Pl. Santa Anna era plena de gom a gom, amb una plantada de gegants, que poc després continuava el seu recorregut Riera amunt i acabava a la Pl. de l'Ajuntament. 

Una vegada a la Pl. de l'Ajuntament, han iniciat el ball els gegants de Mailas, a continuació els de Ribes de Freser, poc després un ball molt solemne dels gegants de Teià, un de diferent i divertit el ball dels gegants d'Osona, els gegants de Sant Climent de Llobregat estrenaven ball per l'ocasió, en Josep i la Josefina de Manresa ballaven la sardana del Poble Nou, Caldes d'Estrac, el ball de Festa Major dels gegants de la Roca del Vallés, i els gegants de Campos (Mallorca), es Vaquer i sa Collidora de Tàperes. Per finalitzar una tarda engrescadora, els gegants Iluro i Alarona, de la Colla Gegantera d'Iluro.

Agrair la visita de l'alcalde de Campos (Mallorca), Sebastià Sagreras Ballester, que acompanya la seva colla de gegants i també a la Colla Gegantera d'Iluro per la seva exitosa 3a edició.