18/5/12

Assemblea Comarcal de CDC del Maresme a Sant Vicenç de Montalt (Gràcies de nou!)










Aquest divendres 18 de maig he estat escollit Conseller Nacional de CDC en representació del Maresme gràcies a la confiança que la militància de la comarca m'ha tornat a donar. L'Assemblea, celebrada a Sant Vicenç de Montalt, també ha ratificat la candidatura de Joan Morell com a nou president comarcal en substitució de Xavier Badia, que va rebre un càlid i emotiu comiat. Us adjunto la notícia que hem publicat al web de CIU-Mataró.


L'Alcalde de Mataró Joan Mora escollit Conseller Nacional de CDC en representació del Maresme

L’Assemblea Comarcal, celebrada aquest divendres al vespre, també ha donat suport a la candidatura de Joan Morell com a nou president comarcal en substitució de Xavier Badia que va rebre un càlid comiat

L’Agrupació Comarcal del Maresme de Convergència Democràtica de Catalunya va celebrar ahir divendres 18 de maig al vespre a Sant Vicenç de Montalt, l’Assemblea comarcal del partit per escollir nou president i executiva comarcal pels propers quatre anys, així com els set consellers nacionals que formaran part del Consell Nacional de CDC.Sant Vicenç de MontaltLa candidatura de l’Alcalde i president del grup municipal CIU a Mataró, Joan Mora, va ser escollida per formar part del màxim òrgan de la formació entre congressos que presideix la consellera Irene Rigau. Mora, que optava al càrrec juntament amb altres deu militants, mantindrà la tasca de servei iniciada el 2007 col·laborant en el procés de debat i millora de les línies adoptades per la formació política.
D’altra banda l’Assemblea va donar ple suport a la candidatura de Joan Morell com a nou president de l’Agrupació Comarcal en substitució de Xavier Badia, que passarà a formar part de la direcció nacional del partit i que va rebre un càlid i emotiu comiat per part de la militància i els màxims responsables de la formació política. Morell, diputat al Parlament de Catalunya i exalcalde de Pineda de Mar, mantindrà una línia continuista amb la voluntat de seguir enfortint les agrupacions local i els vincles amb la militància. El nou president, que durant el discurs de presentació va fer sortir els quinze membres que formaran part del seu executiu, es va comprometre a mantenir el llistó assolit per Badia estenent, encara més, la implantació del partit a la comarca.
L’Assemblea comarcal, que es va allargar fins passada la mitjanit al Centre Cívic El Gorg va comptar amb la presència del portaveu de CIU al Parlament, Jordi Turull, el secretari d’Organització de Convergència, Josep Rull i el president de les Comarques de Barcelona al partit, Ferran Falcó.