27/4/12

Feria de Abril 2012! No us la perdeu!












Nit de balls, música, color, llum, festa, alegria i bon menjar! Aquest divendres ha arrencat la Feria de Abril de Catalunya amb la tradicional encesa de llums del Pòrtic del Real. Des d’avui i fins el 6 de maig el parc del Fòrum acull aquesta ja tant consolidada celebració que aquesta nit ha comptat amb la presència de l’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la vicepresidenta del govern, Joana Ortega.

Comparteixo les paraules de l’Alcalde Trias que ha recordat la importància que “aquesta Feria fos de tots, que tothom se l'estimés i hi vingués, no només els andalusos de Catalunya o els catalans d'Andalusia, sinó que tots la sentim nostra". Una tasca, com ha destacat, aconseguida des de fa molts anys!

He pogut gaudir de tant bon ambient acompanyat del primer tinent d’Alcalde i regidor Joaquim Fernàndez, així com de la regidora Olga Ortiz. Si teniu oportunitat, no us perdeu aquesta magnífica trobada que compta amb 68 casetes, l’entrada de les quals és gratuïta. Podreu gaudir de les actuacions dels grups artístics que porti cada entitat, així com dels espectacles de la caseta de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC) i de qualsevol de totes les altres.

Com veieu, apart de visitar diferents casetes, vam entrar a la que com cada any, la Divina Pastora de Mataró munten a la Feria.  Van estar contents, com jo, de veure'ns un any més.   Espero, però, que dilluns, amb més temps, podrem gaudir-hi una bona estona.  Els cal molta empenta perquè primer és aquesta Feria, després la Romeria a Mataró i després a Montcada.  Bona gent.