2/3/12

La Marta Mata ara sí, en marxa! La Generalitat demana la llicència per construir el centre






Són poques les bones notícies que podem donar darrerament al Ple de l'Ajuntament però aquest vespre n'hem pogut anunciar una. Finalment, l'escola Marta Mata, començarà a construir-se els propers mesos i és que avui, a darrera hora, ha entrat la sol.licitud de la Generalitat per iniciar les obres del centre escolar.

Adjunto la  notícia que hem publicat al web de CIU i que també podeu consultar en aquest enllaç:


La Marta Mata, en marxa

L’Alcalde i president de CIU, Joan Mora, anuncia al Ple que la Generalitat ha demanat la llicència d’obres per construir el centre. Tot i que no hi ha data concreta, aquestes podrien començar de manera immediata.

El nou edifici de l’escola Marta Mata que s’ha de construir a la carretera de Cirera podria començar a aixecar-se els propers mesos. La Generalitat ja ha demanat a l’Ajuntament de Mataró la llicència d’obres per començar a aixecar el centre, segons va anunciar ahir al vespre l’Alcalde i president de CIU, Joan Mora, durant el Ple municipal ordinari del mes de març. Mora, que fins i tot va mostrar el plànol del futur centre escolar, va explicar que la petició de llicència havia entrat aquest dijous al consistori a darrera hora. L’anunci va tenir lloc durant el debat d’una proposta de resolució conjunta en què els grups municipals demanaven a la Generalitat l’inici immediat de les obres i que es va allargar durant gairebé seixanta minuts.