30/3/12

Em sento proper al mar i sóc un amant de les noves tecnologies (Inauguració de l’exposició “Mar de Fons”! No us la perdeu!)



La recomano fermament i insisteixo que no us la podeu perdre! Avui hem inaugurat, juntament amb el regidor de cultura i president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), Joaquim Fernàndez, el director general del Consorci de les Dressanes Reials i Museu Marítim de Barcelona i representants de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, Roger Marcet, l’exposició “Mar de Fons” que obra la nova temporada a Ca l’Arenas Centre d’Art del Museu de Mataró.

Es tracta d’una mostra pionera en la utilització de les noves tecnologies amb l’objectiu de donar més informació al visitant. D’aquesta manera s’aconsegueix acostar l’art als joves o al públic no habitual, a més de poder-te’l emportar a casa –a través de les imatges captades en el programa de mà- cosa que permet pensar-hi, investigar o reflexionar sobre ell. A més a més l’exposició anirà evolucionant amb les aportacions que el públic faci a través de la pàgina de Facebook, on es podran votar quines obres del fons es volen veure exposades, a la vegada que es plodran proposar les creacions pròpies –pintura, fotografia, vídeo objectes, text) que evidenciïn com cada persona viu la relació amb el mar.