6/11/11

Sentiment blaugrana! (50 anys de la Penya Barcelonista de Mataró)











El Barça aconsegueix unir i avui ho he tornat a comprovar. Hem celebrat els 50 anys de la Penya Barcelonista de Mataró, creada el 1961, amb una jornada farcida d’actes presidits pel president de la penya, Salvador Vilavella, i liderats per la destacada presència del president blaugrana, Sandro Rosell. La pluja no ha aconseguit rebaixar la il•lusió de les gairebé dues-centes persones vingudes de pràcticament totes les delegacions de penyes de la comarca, que s’han concentrat a la nostra ciutat per assistir primer a la missa celebrada a Santa Maria, després a la recepció oficial a l’Ajuntament i finalment al dinar de gala a l’NH Ciutat de Mataró.

Tant a l’Ajuntament com als parlaments previs al dinar he reiterat els valors associats al club blaugrana: esforç, treball, esport, sacrifici, unió. Perquè el Barça mou muntanyes, il•lusions i actua com a nexe d’unió importantissim de les famílies. Una quarta part del seu escut és la bandera de Catalunya perquè el culé viatja traslladant arreu aquest esperit de catalanitat que no podem perdre.

Felicitats Salvador i penyistes de Mataró per aquests 50è aniversari. L’any 1961, després de perdre la final de Berna, no deuria ser fàcil crear una penya i vosaltres ho vareu saber fer. Ara cal refundar-se, captar gent jove i continuar treballant per l’associacionisme de la ciutat! L’enhorabona i per molts anys!

Llegiu aquí la notícia publicada al web de CIU-Mataró.