26/11/11

Reafirmant el compromís amb el Mataró Marítim (Sopar final de temporada de l'SPAS)




Aquesta nit m’he traslladat a les magnífiques imatges que ens ofereix el fons marí gràcies als amics de la Societat de Pesca i Activitats Subaquàtiques de Mataró (SPAS) que m’han convidat a participar del sopar final de temporada. Durant l’acte s’han reconegut les fotografies guanyadores de la 21ena edició del Campionat d’Espanya de Caça Fotosub en Apnea 2011, la màxima expressió d’aquesta modalitat esportiva a nivell estatal que, durant el passat mes de setembre va escollir Mataró i els seus fons marins per celebrar-se.

És un goig, com a ciutat, poder comptar amb la magnífica tasca que fan els més de mil soci de l’SPAS, per això els he encoratjat a seguir treballant per ampliar el nombre de membres de l’entitat. Des de l’Ajuntament, i com Alcalde, el nostre compromís és ferm. Perquè el Mataró Marítim forma part de les nostres prioritats: cal potenciar-lo i promocionar-lo; i cal fer-ho reforçant i aprofitant els seus principals actius com les platges, el fons marí i el port, que de fet son els elements que atrauen els socis de l’SPAS i als submarinistes d’arreu de Catalunya i d’Espanya a venir a casa nostra. No cal res artificial, la pròpia natura ens indica el camí que hem de seguir perquè no es tracta de polítiques de promoció econòmica, sinó de salut. Què són sinó les immersions? Cultura, esport, diversió..i un llarg etcètera.

Reforcem el nostre compromís en promocionar i potenciar el Mataró Marítim perquè la nostra ciutat es converteixi també en una capital pionera en aquest sector.