30/11/11

14ena edició dels Premis Bufí i Planas






És una sort i un orgull que el nostre país compti amb un teixit empresarial fort i compromès amb els seus treballadors capaç de superar tota mena de crisis, gràcies a l’esforç i la constància. Aquest vespre s’ha demostrat a través de les empreses premiades pels Bufí i Planas, uns guardons que reconeixen companyies, personalitats i institucions per la tasca desenvolupada durant l’any. En la 14ena edició d’aquests guardons s’ha destacat el Grup Alimentari de l’Àrea de Guissona, Esteve Pineda de l’Associació per la Intervenció Social Integral Dimas, la família Girbau i Agustí Caparrós de l’Euroquímica de Dosrius.

Felicitats a tots ells i gràcies Carme per seguir valorant aquelles empreses que anualment prioritzen el seu compromís amb les persones i no pas amb les xifres econòmiques!

Llegiu la notícia al web de CIU-Mataró en aquest enllaç.
Llegiu la notícia publicada al web de l'Ajuntament de Mataró en el següent enllaç o a continuació:

L’alcalde, Joan Mora, va destacar ahir en l’acte d’entrega dels premis Bufí i Planas la fortalesa del teixit empresarial català. Mora va apuntar que “aquest país no seria res sense treballadors, empreses i emprenedors”, i va elogiar la capacitat de superar crisis que tenen empreses arrelades al país com les que van ser reconegudes ahir amb els premis Bufí i Planas. Uns premis que organitza des de fa 14 anys la fundació que du aquest mateix nom, vinculada a l’empresa de Dosrius Euroquímica, i que es van lliurar ahir a la nir a l’auditori del centre congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme.

L’acte va comptar amb la presència d’alcaldes de les diverses localitats on les empreses guardonades tenen la seu. El Premi Bufí i Planas, en reconeixement a la labor empresarial d’acostament i col·laboració entre capital i treball, el va guanyar el Grup Alimentari de Guissona i el va recollir el seu president, Jaume Alsina.

El Premi Joan Bufí, dirigit a un empresari que tingui com a objectiu els creixement i futur dels seus empleats va recaure en Esteve Pineda, de DIMAS, Empresa d’Inserció Social.

El Premi Joan Planas, destinat a un empresari que hagi destacat per la seva capacitat de risc personal a favor de la seva empresa, mantenint o creant llocs de treball, va ser per a la Família Girbau, propietaris de la companyia Girbau.

I finalment el Premi Florencio Yus, dirigit a un empleat destacat per la integració i dedicació a la seva empresa més enllà de les seves obligacions professionals, va ser per a Agustí Caparrós i Losilla, treballador jubilat d’Euroquímica de Bufí i Planas.

La presidenta de la Fundació Bufí i Planas, Maria Carme Bufí, va destacar que els premis volen ser un reconeixement a les empreses que creen riquesa i que al mateix temps tenen una llarga trajectòria en responsabilitat social.