23/10/11

III Mostra d'Entitats de Cerdanyola


















Sempre és agradable passejar, compartir i conversar, sobretot si es tracta de la III Mostra d’Entitats de Cerdanyola, un certamen més que consolidat a la nostra ciutat que enguany ha comptat amb la participació de 29 entitats i associacions. Hi he anat a primera hora del matí, després d’un esmorzar a la Casa d’Andalusia i abans de la trobada amb aficionats moteros de la Harley Davidson.

La plaça Onze de Setembre bullia de gent quan hi ha arribat amb el primer tinent d’Alcalde Joaquim Fernàndez, amb qui hem pogut recórrer totes i cadascuna de les parades informatives. La iniciativa, que pretén consolidar el camí d’intercanvi de recursos i coneixements entre les entitats, ha estat amenitzada amb cercavila de gegants i demostracions de cant i balls tradicionals de diversos països.

Animo a la Taula d’Entitats de Cerdanyola, el Servei de Participació de l’Ajuntament i el Consell Territorial de Cerdanyola a continuar treballant en l’organització d’aquesta exitosa mostra que atrau prop del miler de persones.