22/9/11

Inauguració de Ferros Llorente



Aquest vespre he pogut assistir a la inauguració de Ferros Llorente (Austenítics Maresme S.L), una empresa de les de tota la vida, que ha anat reinventant-se i adaptant-se als nous temps per no perdre cap oportunitat de negoci. De fet, la seva història es remunta a l'any 1968, quan el senyor Josep Llorente i Corbalan va decidir muntar el seu propi taller de planxisteria industrial al c/Benet i Serra de Mataró. Deu anys més tard va ampliar les instal.lacions, traslladant-se al c/Ramon Llull. Però les ganes de millorar tot just havien començat.

El 1988, Llorente crea un petit magatzem d'acer inoxidable, anomenat Maresminox S.L, amb l'objectiu de prestar un servei més ampli als seus clients, empresa que juntament amb Tallers Llorente es van acabar traslladant al polígon industrial del Pla d'en Boet per tal d'ampliar les instal.lacions i serveis d'ambos negocis.

Des del 2009 la famíla s'ha embarcat en un nou projecte. El de Ferros Llorente, que va néixer a Dosrius, i que finalment també ha anat a parar al Pla d'en Boet, procurant donar el millor servei gràcies a un equip de professionals de primer nivell.

Gràcies família Llorente per no abandonar el vaixell en moments difícils. Mataró necessita emprenedors com vosaltres!