23/9/11

Dalt d'una moto elèctrica.. quins records!







Ha estat com retornar a la meva infància, quan pujaves dalt d’una moto per jugar, per començar a sentir-te lliure, amb tot el domini del vehicle que conduïes. Provar una moto elèctrica m’ha traslladat a aquells records. Es tracta d’un aparell lleuger i segur amb múltiples avantatges: començant pel fet que no fa cap mena de soroll i acabant perquè no emet diòxid de carboni a l’atmosfera. He provat tots els models de 500, 1500 i 2000 bats –aquí no contem per centímetres cúbics- i m’han sorprès tots positivament.

L’empresa Vast Mikey, amb seu a la Xina, distribueix actualment des del magatzem que tenen a Cabrera de Mar ciclomotors i bicicletes elèctriques que costen entre 1200 i 1600 euros. Avui s’han presentat a Mataró amb l’objectiu de donar-se a conèixer i aconseguir un espai que els permeti, no només distribuir, sinó també fabricar Vast Mikey a la capital del Maresme.

Amb la meva presència en aquest simbòlic acte d’inauguració, els vull agrair el seu interès per la nostra ciutat i sobretot animar i encoratjar a que mantinguin el seu esperit emprenedor malgrat passem temps difícils. El seu és un mercat verge que des de l’administració cal potenciar, implantant més punts de recàrrega com els que ja trobem en algunes zones d’aparcament.