17/9/11

Amistós Espanya-Azerbaidjan






Aquesta tarda he assistit al segon partit de voleibol del torneig bilateral amistós que disputen les seleccions absolutes femenines d’Espanya i Azerbaidjan al poliesportiu del carrer Euskadi de Mataró. Aquest torneig serveix de preparació dels dos equips en vista al campionat d’Europa de seleccions, que es jugarà a Itàlia i Sèrbia a partir del 24 de setembre, i a diferència del que ja es va disputar al maig entre Espanya i Bèlgica, s’hi ha pogut veure en directe a la mataronina i capitana de l’equip Amaranta Fernández.
Espanya s’ha acabat imposant 3-2 en un partit molt disputat i lluitat pràcticament fins a l’extenuació. Tot plegat enmig d’un ambient d’eufòria i d’un públic que ha omplert a vessar el nostre pavelló.
L’enhorabona a la junta directiva del Club Voleibol Mataró, com a organitzador de l’acte en col•laboració amb l’Ajuntament de Mataró i la federació espanyola. Que per molts anys pugueu continuar mantenint viu aquest esport, que any a any no para de créixer i que ja compta amb disset equips a la nostra ciutat!