5/7/11

Cloenda del 35è Aniversari de la Nit de Serhs



La d’avui ha estat una nit agradable. He pogut assistir a la cloenda del 35è aniversari de la Nit de Serhs, acte celebrat en l’incomparable marc del Castell Jalpí, a Arenys de Munt, enguany presidit pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

M’hi ha acompanyat el regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey amb qui hem aprofitat per conversar amb bona part del sector econòmic de la comarca, captar l’estat d’ànim i sobretot donar-los tot el nostre suport. El Grup Serhs és avui una corporació formada per més de 2.800 treballadors i 1600 accionistes, conegut com el “Primer grup turístic de Catalunya”, i que té un pes molt significatiu a la nostra comarca. La celebració, en la qual hem assistit, reuneix a tots els socis, accionistes i col·laboradors que d’alguna manera han forjat part de la història del Grup.

Per cert, la nit ha acabat amb nervis a causa de la detecció d’un petit incendi detectat a la Riera d’Arenys de Mar. Per sort les flames només han provocat danys materials en un restaurant i al magatzem d’un pub. L’alcalde Estanís Fors, qui precisament sopava a la nostra taula, ha hagut de marxar per controlar els fets.