29/11/10

La onada de canvi està enviant un missatge a totes les forces del tripartit local de que les coses no s'estan fent bé

Dossier de resultats electorals a Mataró

Web de la Generalitat amb totes les dades Eleccions Parlament de Catalunya 2010




Joan Mora, president de CiU a Mataró, va dedicar les seves primeres paraules en declaracions de la nit electoral a agrair la confiança que els electors havien demostrat cap a la Federació nacionalista.
Seguidament, Mora va declarar que la marca tripartit i la seva manera de fer política , que no és ni clara ni transparent, s’havia acabat. “Tot i no poder-se llegir el resultat en clau mataronina, és evident que la onada de canvi està enviant un missatge molt clar a totes les forces del tripartit local de que les coses no s’estan fent bé, sinó no s’entén la diferència de més de 20 punts, més del doble, entre el PSC (17%) i CiU (38,5%).
Pel que fa a la lectura en clau del treball en la política municipal, el líder de CiU va dir que “tenim l’esperança que, de cara el 22 de maig, treballant amb tenacitat, amb esforç, il•lusió i confiança farem el cim del que parlàvem el passat dia 18 de novembre al míting central del Maresme”.
Convergència i Unió va treure ahir a la ciutat un dels millors resultats de la història, superant per més del doble en percentatge al Partit dels Socialistes i guanyant a tots els barris de la ciutat excepte Cerdanyola Sud, on el PSC també s’ensorra, perdent més de cinc-cents vots, i CiU creix per sobre del 7%.
Mora, que ja havia fet declaracions a primera hora del matí, just quan sortia d’emetre el seu vot, va declarar també que la campanya electoral feta per la formació que ell lidera a Mataró, ha estat en positiu i que existia l’esperança i la il•lusió d’un bon resultat.