3/11/10

Avui s'ha inaugurat el Tecnocampus





Tot i que més o menys està en funcionament des de passat l'estiu i s'hi ha fet una colla d'actes, avui s'ha fet la inauguració oficial del complex.
M'ha agradat el discurs de l'Alícia i no tant el de l'Alcalde ni el de la Ministra que, amb murrieria -deu ser un defecte de tots els del PSC-PSOE- ha deixat anar que havia aportat no se quants milions i encara n'aportaria més, oblidant-se de dir que són "deixats".
De tota manera, el que és important ara és trobar la fórmula per poder treballar conjuntament per desenvolupar realment el concepte.  La inversió que hi fa la Ciutat és brutal i hem de rendibilitzar-la.  Per fer-ho, ens cal l'ajut de tothom i l'us electoralista no seria cap bona senyal.  Ens cal aprofitar l'empenta que tota inauguració representa per motivar tots els equips de treball, des dels estudiants als professors i a tots els sectors econòmics de la comarca.  CETEMMSA aviat s'hi traslladarà i també haurà de fer el seu paper.   Qualsevol empresari sap que passada l'eufòria de l'obertura inaugural es queda el dia a dia i aquest és molt tossut.  Si tens un negoci que funciona i li millores el context la cosa anirà molt millor.  Si tens un projecte coix et cal molta injecció d'empenta per treure'l de l'apatia.