3/7/10

Som una nació. Nosaltres decidim !




A la tarda, a la Plaça de Santa Anna, aprofitant que hi teníem la carpa, hem repartit fulletons convocant als mataronins i mataronines a la manifestació de dissabte que ve a Barcelona.

El lema és clar: SOM UNA NACIÓ. NOSALTRES DECIDIM !

A la Plaça, també hi tenia una carpa la Plataforma Mataró Decideix amb ànim de convocar a la manifestació i van convidar a cava. Un brindis per la independència n'han dit ! Mare de Déu ! Quina feinada a posar-nos d'acord ... si al President de la Generalitat ja li sembla massa fort el lema de la manifestació ...

El que queda clar, és que no es pot tolerar que se'ns passegin d'aquesta manera. Segurament el tracte que rebem com a poble és el que ens hem guanyat a base de divisions i cridar molt i mossegar poc, però ja n'hi ha prou. El primer dia que es va conèixer, el que sabem de la sentència, ja ho vaig dir: unitat sí, però unitat al Parlament i al Congrés. Si no, i pinta malament ..., la cosa haurà d'anar per la via de la pressió popular, sigui al carrer -ara toca-, sigui a les urnes amb un govern fort que marqui el full de ruta dels propers anys.