11/7/10

10J - Catalunya ! La gent ha dit prou!

Foto ACN, extreta de La Vanguardia amb el comentari: Asistentes al acto de apoyo a la manifestación defiende del Estatut en el Dupond Cercle de Washington convocados por el casal catalán



Impressionant manifestació

Després del que vaig escriure, no cal que hi afegeixi res més. El resultat de la manifestació d’ahir, és com posar-hi el segell de veracitat popular.

Estic convençut de que hi haurà un abans i un després d’aquest darrer intent de pacte amb l’Estat. A partir d’ara, democràtica i pacíficament, tothom ja sap quin és el camí. Auguro un mal pair per els que ens han portat fins aquí però què hi farem ! Ara ens cal que tots els Partits catalans tinguem la saviesa de marcar un full de ruta sincer i clar. Els que tenim sobirania catalana ho tenim ben interioritzat però els que tenen la ideologia centrada al ben mig de la Península hauran de reflexionar sobre quin camí volen prendre. Esperem que ho esbrinin el més aviat possible, sobretot els socialistes catalans perquè són els que –per mèrits propis- estan patint més aquesta ambigüitat. La societat catalana, de tot origen, està cansada de que se la menystingui i ja ha dit que prou.