5/5/10

Web 2.0 Expo – San Francisco 2010 – Dimecres
















Avui hem continuat a la conferència. Excepcional des de tots els punts de vista. Val la pena.

Tinc la sensació de que hauria d’haver vingut amb tota la empresa i que tothom hauria de passar-hi per aprofitar tot el que s’hi diu. Des de qüestionar-se l’SQL i el model relacional fins als perquès de la velocitat o “poca” velocitat d’internet, els colls d’ampolla de la xarxa, la dificultat de desenvolupar per als diferents navegadors i, sobretot, dispositius mòbils com l’Android/iPhone/Windows, etc . El fenomen de les diferents xarxes socials i l’impacte del màrqueting relacional amb aquestes xarxes també és un dels eixos. Buff buff no se pas com ho pairé tot això ...

He estat una llarga estona visitant els expositors i he pogut comprovar quelcom que és evident. Si bé són Platinum sponsors i econòmicament sí que s'hi han bolat, no se si ho han fet prou en la conferència en sí. En canvi, a nivell d'assistència al seu estand, sí que són els que més audiència tenien. La meva impressió és que, ara mateix, tot i que han entrat tard en tot aquest món, tenen una pila de productes i molt a dir-hi. No hi faltarà qui els acusi de moltes coses però en el món que avui coneixem, hi ha un abans i un després de Microsoft.

A mig dia però, m’he escapat a l’Apple Store i he pogut comprar l’iPad. Van a estira cabells i hi ha cues d’espera. Cada dia en posen alguns a la venda i els duren mitja hora escassa. No en deixen comprar més de dos per persona i, avui, també ens han dit que el llançament definitiu a casa nostra serà el 28 de maig.

Abans d’anar a sopar ja l’he intentat de connectar però no he tingut temps. Ja ho faré.

Hem sopat a Ozumo, un japonès que està a prop del port. Molt bé.

I després, una llarga caminada per tornar a l’hotel prèvia visita a la badia.