23/4/10

Sant Jordi 2010
















Sant Jordi és un dia especial. M’agrada l’ambient perquè és un dia feiner on tot sembla una festa. Treballem però, alhora, ens ho combinem per sortir al carrer a veure l’ambient. La tradició del llibre i la rosa comporta un sentiment de catalanitat profund i la sensació de que val la pena.

Al matí, a les set ja era al despatx i a la una he anat a l’Ajuntament a fer el me torn per acompanyar les visites que volien conèixer la Casa Gran. Entre la una i quarts de tres no hi ha gaires visites i les pots fer allargar tot el que els ve de gust i explicar-los tant l’edifici com curiositats del funcionament que sempre et pregunten. Te’n adones però, del gran desconeixement que hi ha sobre moltes coses i quan de distants estem, moltes vegades, els polítics de la gent. Potser s’hauria de fer més sovint.

Després, dinar de família i a treballar una mica més, fins a quarts de set que he tornat a capbussar-me en la festa. Passejada per la Riera i a veure l'actuació dels Capgrossos i la dormida de tota la gegantada de la Ciutat.