21/2/10

Ho hem aconseguit !!! Els MEGAPROSTÍBULS NO S'OBRIRAN !!!



Per tant, sí que era possible -com deiem- aturar-ho !!!

Vam dir que havien mentit i ho demostraríem.

Ens ho han ocultat durant 7 mesos. Després han dit que no hi podien fer res i que era culpa de la Generalitat. Ara, desmentits per la Generalitat i amb la nostra pressió i raons -la llei- , es fan enrere.
La pressió de CiU a Mataró, explicant-los el frau de llei que han comès els ha fet reaccionar perquè la cosa podia acabar molt malament. La pregunta és perquè no ho van fer abans i ens haguéssim estalviat escoltar tantes falsedats per part de la Regidora Romero.
Tot el que ha dit durant tota la setmana queda desmentit per un decret de l’Alcalde de dijous 18 i publicat, ahir, al BOP (pàg 84).
I ara? Quines responsabilitats li demanaran a aquesta Regidora? i al Regidor d'Urbanisme que en va signar el primer document el 26 de juny de 2009? I si l'empresari a qui han donat la llicència recorre a la Justícia i ens demana danys i perjudicis? qui ho pagarà? Mataró ? ells?
Era tant senzill !!! si ens haguessin fet cas el primer moment, ens hauríem estalviat ser la riota de tot l’Estat.
En tot cas, vam dir que ho pararíem i estem contents de que així sigui.
Demà, a la roda de premsa ho explicarem tot, i ben documentat perque tothom conegui els fonaments d'on surt aquesta reculada que hem aconseguit que faci el PSC a Mataró.
Estic convençut, a més, que la pressió popular p.e. aquest grup de facebook , també hi ha tingut molt a veure.
A partir d'ara, a estar amatents a qualsevol moviment i dimecres, a les vuit del vespre, al Pla d'en Boet, us explicarem d'on surt la palanca que els ha fet fer-se enrere de la seva trama que arrenca el juny del 2009 i que tant mal ens podia fer.
Gràcies a tothom per el vostre suport.