13/9/09

Entrenament: Pic de la Dona, Pic de Bessibers i Bastiments. Ara, cap a veure el moviment “alçaprem”.









Aquest matí volia moure les cames de cara a la setmana que ve. El soci el tinc tot excitat reagrupant-se (;-) i gemegant una mica pel seu genoll. Total, ell primera fila a Arenys de Munt des de primera hora i jo a trescar muntanyes (després de l’estiu tant escadusser –en això té raó-) per no fallar dissabte. Ara bé, ara ja sóc a casa i després no deixaré d’anar a veure l’ambient a Arenys de Munt i a donar suport a la iniciativa tal i com ja vam fer al Ple de l'Ajuntament de Mataró. Tinc la sensació de que l’alçaprem del que parlava s’està començant a activar.
Mentre tornava, en Carretero confirmava que es presentaran a les properes eleccions. Tampoc negava que en Laporta fos qui estan esperant. Serà aquest o un altre semblant ... -deia- . Tant si és així com si no, podria ser la fórmula per retornar a les urnes a tants i tants joves -i no tant joves- que una vegada van confiar amb una força política independentista i que els ha deixat desvirgats i al moll.
Per tant, tant si finalment es confirma com si no, crec que serà un bon revulsiu. Per tant, benvinguts.
Ara però, veurem el que triga l’actual President del Barça a negar-ho rotundamente o a dimitir i donar el cop de cap definitiu. O tot al seu temps ...