11/7/09

Interessant Consell Nacional de CDC. Juliol 2009








Cada dos mesos, aproximadament, tenim Consell Nacional de CDC. N’hi ha que estan millor que d’altres, sobretot perquè es una posta al dia de tots els fronts del Partit. Avui ha estat un d’aquells dies. Alguna vegada ens perdem en ppts volen explicar activitats que es fan i avorreixen al personal. En canvi n'hi ha, com el d’avui, ens tenen clavats a la cadira des de les 10 fins a quarts de tres. No et pots aixecar perquè et perds contingut polític !
Felip i Homs, Partit. Tremosa, Europa. Macias, Congreso. Oriol, Parlament. Artur situació general i Pujol, de Pujol.
Avui tots han estat bé i ho hem tocat tot. Molts hem coincidit a valorar les explicacions didàctiques d’en Tremosa en relació als temes Europeus. Feia temps que no ho teníem i entre que és bo, i la il·lusió que destil·la se’ns ha fet curt i ens ha deixat amb ganes de més.
Quan a l’Artur, insisteixo en que està content i això el fa estar proper. Se sent bé i se li nota que els arguments flueixen. La LEC (llei d’educació catalana), Les Caixes (FROB), el finançament, etc.
Treball seriós, escoltar a la gent, estar preparats pel que vindrà i, sobretot, no posar-se nerviós. Ens ha demanar substituir el “jo” pel “nosaltres”. La situació econòmica i política fa que només amb un treball efectiu d’equip ens garanteixi reeixir.
Aquí teniu el post d'en Quim.