9/7/09

El tour, Sant Zenon, i el CAUM





Avui és la festa Major d’Arenys. Entre la feina i la política, no m’anava gaire bé anar-hi però només insinuar de no anar-hi a la mare, em va quadrar de cop. Hi hem anat a les tres pensant que el tour ja hauria passat però ho ha fet tot just llavors. Com que els meus pares viuen prop de la general, hi he arribat al mateix moment que arribava el gran grup. Es veu que hi havia una caravana comercial espectacular però no l’he vist. Els corredors sí.
Només de pensar el que fan aquests homes no se pas què em ve !
Després, abans de començar l’àpat de festa major hem vist el pas per Arenys de Munt. Un cop han fet Collsacreu hem apagat la “tela” i dinar. Us deixo una foto curiosa de la bandera que han penjat a les quatre carreteres.
Els parents són molt aficionats a això de la bicicleta i s’havia de fer així tot i que per la gentada que hi havia veient la cursa, el dinar de Sant Zenon ha estat sincronitzat a l’esdeveniment a moltes llars d’Arenys.
Sobretaula fins a quarts de set i corrent a la sessió del Consell Assessor d’Urbanisme (CAUM). Interessant veure com és tot menys un Consell Assessor. Com gairebé tot el que depèn del govern municipal, és una pantomima de participació perquè hi anem a escoltar i se’ns permet dir la nostra però es porta tot molt “acabat”. Que poc que costaria iniciar els debats molt abans i permetre a la gent que s’expressi prèviament. Participació no vol dir que el govern hagi de fer el que li diuen però sí que podrien aprofitar les idees que poden sorgir i, de fet, s’exposen. El problema és que donar idees quan els polítics i tècnics municipals ja han treballat en un sentit, els posa a la defensiva i fa que la gent tingui un cert desencis.