4/6/09

Beques empresarials als estudiants de la EUM




Normalment no parlo gaire, o més aviat poc, de les coses que faig com a empresari però aquesta d’avui sí perquè crec que és prou significativa i n'estic orgullós.
Fa molts anys que pertanyo al Consell Empresarial de la EUM, ara del TCM. Des que la Mar Isla -antiga Directora- el va muntar es va anar envoltant de moltes empreses de la comarca i ens va anar involucrant en el projecte universitari intentant sempre que els alumnes de la EUM tinguessin referents empresarials reals.
Una de les coses que va crear van ser les beques. En el nostres cas, donem dues bosses de viatge (ajut econòmic) per a alumnes que surtin fora per a millorar el seu anglès. I és això el que vull remarcar, sense el domini de l’anglès, serà molt difícil sortir-se’n en un mon tant globalitzat.
En paraules que avui ha dirigit als alumnes becats, Jordi Triginer de Metalogenia, crec que ha expressat l’esperit amb el que ho fem: “les empreses busquem, amb aquests ajuts, que les universitats millorin i formin els professionals que necessitem”.
Altres beques eren les de Conserves Dani, Golden Hotels i Aqua Hotels.
Antoni Uix, Director del TCM, i la nova directora de la pròpia EUM, Montse Vilalta, han remarcat també la importància de l’esdeveniment i de mantenir aquesta estreta relació que tant ha costat teixir.