31/5/09

Les fotos d’en Mas a Sant Cugat.





A mig dia, míting a Sant Cugat amb el seu Alcalde al davant, en Josu Erkoreka, En Duran i Lleida, l’Artur Mas i en TrenMosa ;-)) (Ramon Tremosa).
Sota un lluent sol, tots els oradors han estat molt fins. L’Artur, ha explicat una anècdota: per la passada campanya electoral a Euskadi, on el van convidar a participar en un míting, els va dir: si algú dels presents no es creu que algú pugui guanyar i no governar, que em faci una foto i la reparteixi (referint-se a si mateix) i avui ha dit, amb permís de l’Erkoreka, que si algú no es creu que algun dia, PSC i PP puguin pactar a Catalunya, que podríem repartir una foto del que passa a Euskadi !
Si és que, per poc que s’hi reflexioni, el que queda ben clar PSC-PSOE i PP fa temps que treballen en la línia de bandejar els dos partits que mantenim la capacitat de govern tant a Catalunya com a Euskadi i, per tant, com també ha dit en Duran, si el dia 7 Catalunya no surt a votar voldrà dir que han aconseguit transformar-nos en una província més, que els catalans ens hem tornat conformistes.
Jo, ni soc conformista ni estic disposat a esdevenir província de ningú.