21/3/09

A la llista europea, amb en Tremosa




Avui hem tingut Consell Nacional al Bages, concretament a Món Sant Benet, i tot i que me’n han parlat força, encara no hi havia anat mai. Ara no me’n escaparé perquè m’ha creat veritable curiositat. Hi he anat en moto (50 minuts de Mataró) No he vist massa cosa perquè ens hem passat el matí tancats a la sala del Consell. Bones instal·lacions per a congressos.
Però bé, anem al Consell. Des que la Federació ha trobat el punt d’humilitat adient, penso que estem fent les coses millor. Després de la conferència de l’Artur de la setmana passada, se’l notava content.
Ara bé. La situació del País no és bona i hi ha molta gent que pateix. Això ho recorda, l’Artur, sempre i ho hem de tenir present tots. Els que fem política i els que no. Hem fet un repàs als temes polítics d’actualitat i hem votat els noms per a la llista a les eleccions europees a més de votar, també, diferents propostes de resolució i les habituals preguntes a la Direcció.
Crec que no cal cansar a ningú amb la nostra posició respecte al desallotjament (s’havia de fer), el suport incondicional als mossos (revisant alguna actuació) donat que no se’ls pot deixar ni un minut més sota aquesta direcció política, finançament (continuen entabanant-nos), situació al Congrés dels Diputats (res de nou mentre Zapatero no compleixi l’Estatut, i s’enfronti a la crisi i a la realitat), etc.
Quan a la llista de noms que acompanyarem al Tremosa en les properes eleccions, el tercer de CDC, darrera Tremosa i la Mireia Huerta (JNC) hi aniré jo. Sempre s'ha de dir, si no passa res ...
Encara resta per decidir amb qui ens presentarem però segur que no ho farem, la federació CDC i UDC, tots solets. Està tant fresc el tema de les eleccions gallegues i basques que el tema GALEUSCAT no se sap com acabarà.
Ara bé, acabi com acabi el tema i per tots els que ja barrinin més del compte, la meva posició a la llista sempre estarà en posicions de no sortir. Això no vol dir que no tingui una clara lectura de reconeixement per part dels meus companys de Convergència i, per tant, n’estic content. ;-) buscant-li la volta, a molts partits, envien a Europa els dinosaures o els contestataris. Com que no és el cas, de moment, “encara” no sembla ni una cosa ni l’altre.
Ramon, endavant les atxes que segur que farem un bon paper.