13/12/08

Què passarà ara amb Construccions Riera?



Quan he vist a La Vanguardia aquesta informació he pensat que no eren bones notícies.
Veurem què passa però aquesta empresa és la que anunciava la construcció de la Torre de la Ronda Barceló que està vinculada amb tot el tema Can Fàbregas per mitjà de Residencial Aurum que és qui te comprada la fàbrica. Recordem que fa poc el Regidor d'urbanisme deia que no passa res i tant de bo tingués raó. Per desgràcia, nosaltres fa molt temps que veiem la fugida endavant del govern municipal. Voler guanyar eleccions és legítim però no tot s'hi val. La realitat s'acaba imposant.

Per davant de tot, defenso la continuïtat d'una empresa tant seriosa com aquesta i espero que se'n podran sortir, igual que sempre dic que la situació econòmica que vivim no és bona per ningú, ni que fos anunciada.

Nosaltres no estem d'acord amb la construcció d'una torre tant alta, ni amb un Corte Inglés de la mida que es preveu (pel fet evident del perjudici del patrimoni catalogat i probablement dels efectes sobre el comerç tradicional) però de cap manera ens fa cap gràcia que una empresa tingui dificultats.


Dossier de premsa de Construccions Riera on s'hi pot trobar informació de tot el Consorci empresarial.