20/12/08

Millores a l’Estadi d’atletisme.








Aquesta tarda, hem anat a l’Estadi d’atletisme per veure les primeres proves atlètiques que s’hi ha celebrat i més tard, participar en la inauguració oficial.
“Qui t’ha vist i qui et veu!” se’n podria dir. Recordo quan, fa més de 20 anys, hi anava per entrenar i, a mi, ja em semblava prou bé. El problema és que, ara, l’estadi ja necessitava la remodelació d’una manera urgent. No en soc cap expert però, pel que diuen els atletes, estan força contents del que s’ha fet. Costa d’entendre que s’hi formin bassals però com que ha estat homologat, ens hem quedat sense arguments per dir que no s’ha fet prou bé. Potser el fet de que les obres no les hagi fet una empresa especialista en aquests temes en seria la causa però, si mai no hi ha una primera vegada, mai hi hauria especialistes. De tota manera, encara s’han de polir alguns detalls i fora bo que l’Institut d’esports escoltés als usuaris i exigís que s’arreglin tots.
En tot cas, un detall. No m’ha semblat gaire normal entretenir durant tanta estona (els parlaments s’han fet llargs) la competició ja que l’aturada que han sofert els atletes els ha “refredat” i estic convençut de que molta gent ha pensat en que els polítics som uns pesats. La inauguració s’havia de fer però la podíem haver fet abans de començar o al final. Ep! Per tornar a escoltar el discurs d’en Jordi Buscà, President de la Comissió de Clubs d’Atletisme i del Centre Atlètic Laietània !
I un nom per la història, el del mataroní Pau Rey, del G.A. Lluïsos Mataró, primer guanyador oficial després de la remodelació.
Aquest és el resultat de la primera prova, la dels 60 metres llisos:
Benjamí M60: Pau Rey 10"94, José Miguel García 11"09, Armand Mirmi 11"52, Arnau Espejo 12"19