27/9/08

Cap a Buenos Aires! AR1161



Vaig a una trobada amb empreses TIC Argentines. Hi anem una quinzena de companyies de Catalunya i Madrid per trobar-nos amb una cinquantena d’empreses interessades a creuar negocis. Jo no he estat mai en aquell País i, per tant, per mi tot serà nou. Hi vaig amb il.lusió.

La trobada comença dilluns al matí i fins dimecres a la tarda. Per qüestions de vols he volgut marxar avui, dissabte, per poder tenir un dia d’aclimatació.

També s’ha de dir que he volgut agafar el VOL DIRECTE que Aerolíneas Argentinas te des de Barcelona per, de passada, agrair l’esforç que fa la companyia. Són gairebé 13 hores i mitja de vol i, per tant, qualsevol estalvi és bo encara que, a les 8 del matí ja era a l’aeroport, i el vol que havia de sortir a les onze i vint ha acabat enlairant-se a dos quarts de tres de la tarda. Tres hores i mitja d’endarreriment perquè l’avió no havia arribat. Comencem bé però la moral és alta i la paciència encara està intacta. El més fotut però, serà que arribarem a les quatre de la matinada (hora d’aquí) i encara que allà seran les onze (cinc hores menys) no crec que tinguem gaires ganes d’anar a fer el primer bife.

L’organitzador en aquesta banda de l’Atlàntic és en Tomás Cascante (Tertúlia Digital) que habitualment porta la comunicació dels Ponts Tecnològics de la Cambra de Comerç. En són els promotors el CESSI-Argentina (Càmara de Empresas de Software y Servicios Informáticos) i el Gobierno de la Ciudad de Buenos Aires.

Anem al mateix vol en David Tomás de Cyber-Click (publicitat on-line i mobile marketing) i membre d’EO, l’Àlvar Soto i la Noèlia Huguet de CombyCom, i en Tomàs. Inicialment, es va intentar un viatge en grup però la sortida anava per Madrid diumenge al vespre, arribant allà a les sis del matí i començar a treballar a les 9. Massa just i poc operatiu. Al final, suposo que tothom es deu haver espavilat per arribar-hi d’una manera o altre.

Per poder ser a Mataró dijous, a les set, al ple del mes d’octubre, he combinat la tornada per Iberia amb una aturada tècnica (no comment). Sortiré, si tot va bé, dimecres a les 21,30h del Pistarini i arribaré a BCN dijous a la tarda.