24/7/08

Què no explica el govern?

PRIMER
Que no hi ha quartos per fer el que ens van dir? Que hem de començar a vendre els habitatges que havíem de llogar (p.e. Can Gassol)? No hagués estat més senzill haver estat més humil no voler vendre la pell de l’os abans de caçar-lo? O és que davant les eleccions generals del 9 de març s’havia de fer anar el màrqueting? És una llàstima jugar així amb la il.lusió de la gent.

SEGON
Tampoc s’ha explicat, i això que ho vam preguntar el ple de juny ... què passarà amb les instal.lacions esportives dels Turons? Ara ja sabem que de camps de futbol res de res i que tampoc es podran fer. Del camp per l’hoquei, no se’n sap res. Treballarem per aconseguir que es millori el camp del Mataró i de Cirera ja que se’ls ha estat enredant amb les noves instal.lacions per a no invertir-hi suficientment. Sr. Pera ! ja li vagi dir, sortint del ple de juny, que la seva resposta havia estat ambigua i no feia per vostè. Ara s’ha vist que no sap mentir i que se li veu el “plumero”. Per mi, que li duri perquè segur que es moria de ganes de dir-nos el que vostè ja sabia. Que no hi ha quartos per fer el que han promès. Aquí, el PSC es va passar d’electoralisme.

TERCER
Que els ajuts de caixa de l’Ajuntament cap a PUMSA, EPEL TCM comencen a fluir ...
Ja ho vaig escriure en el post sobre el CAUM. Comença a ser indispensable que algú ens expliqui com estan els comptes i les prioritats. Només així podrem saber la realitat del que es podrà fer o no. Anem de cara al pressupost 2009 i caldrà fer el que no es va voler fer el 2008 perquè venien les eleccions i que no és altre cosa que ser realistes i estalviar.