13/7/08

Presentació de candidatures per completar el CEN i els Presidents de les Federacions Territorials



L’Artur presenta la llista que votarem després, amb tots els candidats a les diferents Secretaries. Us deixo la meva papereta.
Després els diferents candidats a Presidir les diferents federacions territorials (vuit) fan la seva presentació, en Jordi Martí per Barcelona, en Jordi Turull per la Federació de les Comarques de Barcelona (fins avui Regió 1a) i que és la –de llarg- amb més nombre de militants i habitants (més de 3 milions), l’Eudald Casadesus per les Comarques de Girona, en Ferrer per Lleida, per l’Alt Pirineu l’Albert Alins, i per les comarques de Tarragona en Quim Nin, pes les comarques de l’Ebre en Xavier Pallarès, i en Jordi Moltó per les comarques centrals.
Si hi ha hagut un fil conductor de tots ells ha estat el de la humilitat i les ganes de treballar colze a colze amb la militància, sobre el territori. També és evident que, per aquesta feina, no es pot ser de cap més manera !
Crec que ha estat un encert de la Mesa el que els parlaments es fessin tots al plenari perquè ha estat una festa de la militància que ha pogut veure i escoltar l’empenta de totes les contrades.
Després tots a votar i, mentre estant, s’han reunit els CAN,s (CONSELL ASSESSOR NACIONAL) que ha convidat a aquells que han treballat, des de Convergència, en llocs de responsabilitat i ens han ajudat a tirar endavant el projecte. Avui més que mai, necessitem la seva experiència i col.laboració. Al capdavant, hi tindrem en Cullell. Se’l veu feliç i amb moltes ganes !

Us deixo també els resultats definitius de les votacions d’ahir, en la nota que –avui sí- tenim en net els membres de la Mesa.
Ara dinarem i a la tarda, a les sis, tindrem la cloenda amb els discursos d’en Felip Puig i l’Artur Mas i on tindrem com a convidats els representants d’altres forces polítiques.