12/5/08

DIA D’ENDREÇOS

Avui és un d’aquells dies que vols fer moltes coses però que, al final, m’ha marxat en un no res. He començat fent dissabte de papers i he acabat endreçant la pila de paperassa que et va quedant acumulada, ordenant els llibres comprats els darrers mesos i recuperant correus pendents.

Sort n’hi ha d’internet perquè no he sortit ni a comprar el diari.

Sense catastrofismes, us recomano llegir aquest article d’en Vila, "esperant el clatellot". Una crisi només es supera treballant més, augmentant la productivitat –sobretot- i prioritzant molt bé la despesa. Això val tant per la butxaca privada com per l’administració pública.

Fora bo que totes les administracions, en períodes així, donessin exemple del què vol dir tot això. L’Ajuntament, per ser qui està més al costat del Ciutadà, el primer. Segur que haurem de sortir en ajut de cada vegada més gent necessitada i fora bo predicar amb l’exemple de l’estalvi avançant-nos al que pugui venir. D'aquesta manera, predicant amb l'exemple, també ajudaríem a que hi hagi més gent que se'n adoni i miri d'equilibrar el seu pressupost.