28/4/08

26.4.8 NOU ESCÀNDOL A PUMSA.


O hauria de dir del Sr. Bassas (President) o de l’Alcalde (President del Consell d’Administració).
Vaig començar el mes parlant del Patio de mi Casa ...
Quan parlem de PUMSA hi ha gent que es molesta i potser tenen raó però que pensin que ho fem perquè és la nostra feina. Fer control de govern des de l’oposició que és el que han volgut els mataronins.
I no parlaríem de PUMSA si els seus responsables no ens donessin motius.
La setmana passada, des de Convergència i Unió, vam destapar el fet de que, sembla ser, que PUMSA podria no haver cobrat el lloguer a algun llogater important a Can Xammar. La cosa ve de la investigació que estem fent CiU des que, fa un parell de mesos, vam tenir algun indici en aquest sentit. Jo mateix vaig fer alguna pregunta al darrer Consell d’Administració de PUMSA però, per l’enganxada per la poca claredat de les respostes, el tema va quedar per contestar a fons en el proper Consell d’Administració.
Tot i ni imaginar-nos que el tema podria ser tant greu vam, també, fer la pregunta per el proper ple de maig i ho vam comunicar a la premsa. A consciència no hi vam indicar cap nom però es veu que el propi President de PUMSA, Sr. Bassas, en contestació als periodistes del Capgros ja va confirmar-ho tot i va anar fins i tot més enllà.
La veritat és que per tot el que anem sabent –ho haurem de confirmar al proper Consell de PUMSA i al Ple- el tema podria ser més que un escàndol i podria agafar altres matisos sense embuts.
Esperarem però em temo, i voldria equivocar-me, que tornarem a sentir arguments surrealistes.
Continuarem investigant.