8/10/07

FESTA DE LA VELLESA



Aquest matí, amb en Vicent, hem assistit a la Festa de la Vellesa que, com cada any, es celebra al Teatre Monumental.

A primera hora hem participat a la missa de celebració, a la capella de Valldemia. Val a dir que m’ha sobtat que donada la importància de l’acte, no hi assistís cap representant del govern.

Tot seguit, al monumental, on hi havia uns 600 avis, hem escoltat els parlaments de l’alcalde, del president dels armats, convidat d'honor, doncs aquest any han estat guardonats amb la medalla d’or de la ciutat, també ens ha adreçat unes paraules el president del patronat de la Vellesa, i altres convidats.

Sabeu que l'avi més gran tenia 91 anys i l'àvia 98?. Quin goig veure'ls allà tant contents rebent els rams de flors i el regal de l’homenatge. Els nostres avis es mereixen tot això i molt més.

Hem de vetllar per a què tinguin uns bons espais on desenvolupar totes aquelles activitats, que fan que aflorin la il·lusió pel treball que desenvolupen i el dinamisme, doncs pel sol fet de ser grans, tenen molt a ensenyar-nos. Cal que rebin tots aquells serveis que necessiten, doncs, ells tota la vida han treballat per a nosaltres, ara és el moment en què més ens necessiten, no els fallem.

No podem oblidar que són el nostre patrimoni cultural, històric i familiar. Gràcies a ells podem viure l’estat de benestar del qual gaudim tots avui en dia.

Per cert, el fi de festa va estar molt bé, crec que tots vàrem gaudir amb l’actuació del còmic que feia riure a petits i grans.