29/9/07

Un dissabte ben aprofitat

JORNADA ESTRATÈGICA SOBRE EL FUNCIONAMENT ORGANITZATIU DEL TRACTAMENT DEL PRESSUPOST MUNICIPAL

Al matí ens hem trobat
tot el Grup Municipal més tots els nostres representants en Patronats i Consells d’empreses Municipals per comentar la situació en que es troba cada entitat respecte del pressupost. Desgraciadament hem constatat que el govern va molt endarrere i serà impossible tenir un procés participatiu mínimament acceptable perquè la informació arribarà molt tard.


TROBADA DE PUNTAIRES



A la tarda he visitat la IX Trobada de Puntaires, on diverses entitats s’han trobat per mostrar i compartir treballs. La meva mare ja fa anys que hi participa i, avui, ha vingut acompanyada de la meva neboda, la Clara. La mare n’ensenya a Arenys, em causa admiració per un fet: Mai, amb 25 anys vaig veure-li fer-ne a casa. Fer puntes, per a mi, era una cosa d’àvies –l’avia sempre tenia els boixets a la ma i el gat a la falda o als peus- però, mira per on, en plegar de plaça, la mare va actualitzar el que havia après de nena i s’hi va posar. Quina voluntat Rosa !

Hi havia moltes taules i era una mica difícil de passar-hi entre mig. Estaven una mica massa estretes i cap protecció pel sol, però totes amb la il·lusió a la cara i disposades a explicar-te el que fan.

Per molts anys !


RAMADÀ A ROCAFONDA

Després, hem participat del Ramadà a la seu de l'Associació Cultural Musulmana al-Ouahda, on ens ha convidat el seu President, en Driss Ahmadi. Com ahir, excel·lents amfitrions.


SOON VERY SOON, WE’RE GOING TO SEE THE KING


Amb els
Gospel Sons, que feien un concert emmarcat en els actes del Dia Mundial de l'Alzheimer, tot que ha costat una mica –som massa freds- al final han aconseguit fer-nos aixecar i ballar. Ho han molt bé i, segurament, és perquè s’ho passen pipa des del primer minut. Es nota que gaudeixen cantant i transmeten vibracions a dojo !

Us recomano l’àrea multimèdia del
seu web i podreu sentir cançons, vídeos i entrevistes.