30/7/07

QUE LES COSES FUNCIONIN ...

Aquest matí hem tingut el Ple de constitució del Consell Comarcal on, per dir-ho clar, el més noticiable és la socio-convergència.

Com a portaveu del grup de CiU, m'ha tocat fer el discurs que precedia a la votació. Dels cinc grups polítics, quatre tenen portaveu de Mataró. Tots menys IC que, a més, s'ha auto exclòs del govern en no acceptar a Josep Jo com a President. Els la deu haver fet molt grossa !! tenint en compte la facilitat amb la que s'aferren al govern en molts casos.



Com he dit aquest matí, els reptes necessitaran consens perquè singularitats municipals hauran de ser contemplades directament. Un exemple ... el de les Universitats o un altre, Mataró té, de fa molts anys, una televisió (TVM) que ha lluitat i lluita per tirar endavant i que de cap manera pot veure's afectada per la competència d'una pública que "tiri amb pólvora del Rey". Per cert, ja s'han publicat les Bases petició pública d'ofertes per a l'adjudicació dels contractes per a la gestió del Canal Públic de Televisió de Mataró núm. 1 (Canal TDT Centre i Baix Maresme).

Des de Mataró, a CiU hem dit durant tota la campanya que és una despesa absolutament innecessària per a la Ciutat i que no ve a cobrir res sinó a encarir el govern.