26/5/07

Intens final de campanya

Els tres darrers dies de campanya han estat molt intensos, de fet ho ha estat tota la campanya. El dimecres vam ser a Via Europa, Cirera i la Llàntia, amb un grapat de membres de la candidatura i el suport de militants i simpatitzants vam fer porta a porta i parlar amb la gent d’aquella zona.

La darrera roda de premsa, també dimecres, va ser per presentar la nostra proposta de Nou Teatre Monumental al lloc on ara hi ha el Velòdrom. Creiem que el lloc és immillorable. El Parc Central, la seva part antiga, és una excel·lent entrada, amb l’avinguda al Corregiment i l’avinguda del Velòdrom com a segons accessos i entrades de serveis, amb un nou aparcament a sota que complementaria de la plaça d’Espanya. Un teatre a l’alçada de la nostra ciutat i un nou velòdrom, funcional i modern, a la ciutat esportiva del Sorrall. A més també vam explicar la proposta d’un nou poliesportiu per substituir el Josep Mora, conservan els equipaments que el centre necessita.






Dijous i divendres, dos dies intensos de contacte amb les persones, una vegada fet el darrer debat a Televisió de Mataró, en que va quedar clar que el candidat socialista era un més, sense que els tres anys a l’alcaldia li aportessin res, segurament perquè el projecte socialista està esgotat. Dijous vam instal·lar la carpa a la plaça de les Tereses i divendres, tot el dia, a la plaça de Santa Anna.


Per acabar, una trobada oberta a tothom, però dedicada als que d’una manera o altra han col·laborat a la campanya. El cansament hi era, però la il·lusió el superava i encara teníem forces pels darrers cartells, per la tradicional “batalla” perquè el darrer cartell sigui el nostre. Moltes gràcies a tots!!


Ara només em resta demanar a tots que demà no us quedeu a casa, aneu a votar i si, com nosaltres, creieu que el govern està adormit, feu-nos confiança!
Ajudeu-nos a despertar Mataró !


El dissabte, dia de reflexió, estarem tots junts al voltant d'una fideuà que ens ajudarà a agafar forces per la feinada que ens espera el dia de les eleccions.