2/5/07

Entrevistes i debats


Entrevista amb en Manel Roca, per la Tribuna. Mitja hora passa volant, però crec que són programes així, els que la gent necessita per conèixer més a les persones.

He vist que també sortia l'entrevista al PUNT. Aquí la teniu.

A la tarda he fet el primer "debat oficial", el que ha organitzat la FAVM. Érem 10 candidatures i només hi ha mancat l'actual Alcalde. Quan he vist el representant del PSC he pensat que potser la tanca que va aparèixer ahir no era una errada i, ara el PSC, a més de canviar els alcaldes sobre la marxa els canvia de lloc. Com fitxes !.



Un debat amb tanta gent és una mica complex i no se fins quin punt haurà agradat.

La sala del Casal era plena però m'ha semblat de ciutadans i ciutadanes molt "convençuts". Espero que l'hagi seguit molta gent per Mataró Ràdio, encara que, pel que m'han dit, després, a les nou, han tallat directament i deuen haver deixat als radio oients una mica penjats. Segur que tenen les seves raons i quan llegeixin aquestes paraules, ja me les explicaran, a la que em vegin. Endavant Mataró Ràdio! ja que el que acabo d'escriure, no treu - ni molt menys - que si no fos per vosaltres el debat hagués quedat només en la intimitat.