17/4/07

Seattle Chamber of Commerce


Avui ja m’he llevat com un coet i ja torno a ser jo. A les 10 ens esperaven a la Cambra de Comerç i ens ha rebut el mateix President William B. Stafford. Ell representa a la i a la i de seguida ens hem adonat que és un pou d’experiència. Nosaltres érem 6 persones representant a la Cambra de comerç de Barcelona , a Barcelona Activa, i a varies empreses (totes TIC).

Abans d’entrar-hi, mentre anàvem en el minibus, jo explicava als companys la sensació de que a Catalunya, i a l’Estat exactament igual, hi ha massa “bolets” intentant fer el mateix: promoure la nostra economia dins el concert de les regions mundials globalitzades.
-com volia que l’anomenessim- amb la tranquil·litat i seguretat que dona el haver fet centenars d’entrevistes com la nostra i el haver viatjat per tot el món veient i parlant amb Presidents de govern, ministres, alcaldes, empresaris, etc. Ens ha explicat el què i el per què de la Trade Development Alliance of Greater Seattle.


Primer de tot tenen unificats els missatges, els objectius i els materials promocionals. Per donar un exemple, al material promocional no hi ha la foto de l’alcalde i ens ho ha fet notar expressament. Així, ha dit, quan canvia el polític, no s’ha de tornar a editar i s’estalvien molts costos.

Molt per aprendre!
hem aprofitat i hem visitat el famós mercat del peix i l’Space needle . Llàstima que no es pot gaudir tot això amb una hora i mitja.