18/2/07

Els casaments o les unions continuen portant marxa …

Avui la tan esperada pluja ha fet enfadar a les comparses i suposo que els botiguers han pensat allò de “carrers mullats, calaix eixut” ...

Per altra banda, he estat al Saló Boda i he visitat tots els estands. Realment hi havia intensitat i tots estaven a la recerca dels clients. La parella que m’acompanyava crec que no s’havia plantejat això del casament però, aquesta tarda s’hi ha trobat de cap. Parella+visita saló = negoci. Això, ens agradi o no, és el que mou aquest mercat i s’ha de felicitar a la Saló és molt digne i la passarel·la també hi fa justícia. He de dir que m’ha agradat el que s’hi presentava i estic segur que l’èxit que tenen és degut a la professionalitat amb la que tothom treballava i a la qualitat dels productes presentats.

Muntar aquestes coses porten feina, però me’n he anat amb la sensació de que es pot confiar amb els organitzadors. Segur que hi ha coses que es podrien millorar però jo no les he vist i, en canvi, tan el President, Sr. Salvador Floriach, com el Director General de la Unió de Botiguers, Sr. Filbà, sí que han intercanviat comentaris de detalls a millorar. Us felicito. Sense autoexigència no hi ha futur. Compteu amb nosaltres.

Espero, finalment, que la pluja no us hagi restat visitants i desitjo, en tot cas, que demà diumenge faci millor dia

Sens dubte, recomano a tothom la visita al Saló, encara que no s’hagi de casar. Hi trobareu, a part de roba i complements, molts restaurants, hotels, viatges, lloguer de vehicles d’època, equipament per la llar, etc.